Sopa d’ortigues – Plantes Tecnocampus

Recepta de Plantes Tecnocampus: Sopa d’ortigues.

Aquesta sopa és molt beneficiosa per diferents raons. És molt nutritiva gràcies al seu elevat contingut en fibra, àcid fòl·lic, clorofila, potassi i oligoelements com el bor o el manganès. També ajuda a evitar l’estrenyiment, redueix el colesterol, té propietats diurètiques i aporta fibra i olis saludables. A més, és una bonca recepta per aquells que busquen perdre pes, ja que atipa de seguida, aporta poques caloríes i els seus components diurètics ajuden a eliminar les toxines del npstre organisme.

Plantes Tecnocampus
Ortigues fresques – Plantes Tecnocampus

 

 

 

 

 

 

Per cuinar aquesta sopa necessitarem els següents ingredients:

  • Dues cebes
  • Un carbassó
  • Una fulla de llorer
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Una bossa de fulles d’ortiga.

Passos a seguir:

  1. Tallar la ceba i potxar-la a foc mitjà-baix amb oli d’oliva, una fulla de llorer i un pessic de sal.
  2. Rentar el carbassó i tallar-lo en daus.
  3. Afegir el carbassó a la ceba i coure durant cinc minuts.
  4. Afegir les ortigues.
  5. Triturar tot junt.
  6. Servir la sopa calenta.
  7. Bon profit!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *